Horus Mokka-Bézs Mészkő Ablakpárkány | Fedlap | Könyöklő

73.380 Ft / m²

Horus Mokka-Bézs Mészkő Ablakpárkány | Fedlap | Könyöklő. Kiválóan alkalmas kültérre és beltérre is!

A biztonságos beépítéshez a következő segédanyagokat ajánljuk:

Természetes kőből készült párkányok, könyöklők vagy fedlapok rendelésekor érdemes odafigyelni néhány fontos tényezőre. Az alapokat, a rendelési tudnivalókat, a természetes kövek sajátosságait és a mérési folyamatot összefoglaló Kisokosunkban találsz részletes információkat.

További információk

Vastagság

2 cm, 3 cm (30%-os felár)

Típus

, ,

Anyag

Mészkő

Színárnyalat

Mokka Beige

Felület

Fényes

Kültér/Beltér

Beltér, Kültér

Raktár státusz

Egyedi méretek miatt rendelésre

Ezekre is szükséged lehet

Kapcsolódó Termékek

Legyél Te is a Carlo Kőcentrum Partnere!

Kérj Ajánlatot!

Tippek kitöltéshez alul!

Tippek kitöltéshez

Egyértelmű és pontos méretek megadása érdekében javasoljuk, hogy olvasd el a Kisokosunk Mérés szekcióját. Itt hasznos információkat találhatsz arról, hogyan tudsz pontos számokat megadni szakember segítsége nélkül is.

Alapvetően 2 cm vastagsággal kalkulálunk, ha 3 cm vastagra szeretnél ajánlatot kérni, akkor külön jelezd.

A megadott árak tartalmazzák a leszabás, élképzés (45 fokos, 2 mm-es letörés), front él csiszolás, 1 oldali vízorr metszés, 5-5 cm oldal polírozás díját.

A Kisokosunk Rendelés szekciója tartalmazza az extra kezelések díjait, mint például a két oldali vízorr. Itt megtalálod továbbá az összes rendelési információt, amire szükséged lehet.

Ha bármilyen kérdésed lenne, szívesen segítünk! A kapcsolatfelvételhez használhatod a lenti elérhetőségeink bármelyikét. Ajánljuk, hogy a rendelés leadása előtt olvasd el a Kisokosunkat, melyben részletes információkat találsz az alapokról, rendelési tudnivalókról, a természetes kövek sajátosságairól és a mérési folyamatról. Ez segíthet abban, hogy a lehető legjobb döntést hozd meg, és gördülékenyen tudd lebonyolítani a rendelésedet. Várjuk megkeresésed!

Gyere el az Üzletbe!

Fel is Hívhatsz minket!

E-mailt is Küldhetsz!