Mapei Mapesil U Ecetsavas Sziloplaszt 280 ml

1.950 Ft / tubus

A Mapesil U tökéletesen rugalmas és hermetikus hézagkitöltés kialakítására szolgál különböző építőelemek illesztései között állandó nedvességnek kitett környezetben is. Megkötés után tökéletesen és rugalmasan tömít, és kiválóan tapad üvegre, kerámiára, műanyagra és lakkozott fém felületekhez, és jól ellenáll a penész kialakulásának.

A Mapesil U ecetsavas, szilikon hézagkitöltő-anyag különleges, penészesedést gátló adalékanyagokkal. A tömítő puha paszta állékony, konzisztenciájú, könnyen felhordható mind vízszintes, mind függőleges felületre. Környezeti hőmérsékleten köt meg a levegő páratartalmának köszönhetően, és legfeljebb 20% tágulást és összenyomást elviselő rugalmas hézagkitöltéssé válik. A Mapesil U ellenáll a szélsőséges időjárásának, ipari környezetnek, hirtelen hőmérséklet-változásoknak kitéve, vízbe merítve és nedves környezetben is változatlan marad.

Letölthető műszaki adatlap

Cikkszám N/A Kategóriák ,

További információk

Gyártó

Típus

Kiszerelés

280 ml-es tubus

Szín

100 Fehér, 999 Átlátszó, Színtelen

Alkalmazási Terület

Ajtók üvegezésének és ablakkeretek tömítése, Légcsatornák, vízcsövek, stb. hézagainak kitöltése, Penészálló tömítés fürdőszobában, konyhákban, mosókonyhákban és nedves helyiségekben, Szaniterek, kádak, zuhanyzók, szaunák tömítése, Üvegházak tömítése, Kerámia, Beton, Üveg, Műanyag

Anyagszükséglet

Hézagmérettől függ

Bőrösödés kezdete

20 perc

Hőállóság

-40°C-tól +100°C-ig

Raktár státusz

Raktáron

Ezekre is szükséged lehet

Kapcsolódó Termékek

Kérj Ajánlatot!

Gyere el az Üzletbe!

Fel is Hívhatsz minket!

E-mailt is Küldhetsz!