fbpx

Kiállítás 2012

ÚJ PIACOKÉRT A SÓGOROKNÁL

Számos magyar cég is részt vett a múltheti 2012. évi   Építőipari Vásáron Oberwartban –Hauslbauer Messe osztrákosan . Egymást segítve többen is összefogtak, hogy a szomszéd ország közelségét új piacok szerzésére kihasználják. Így tette ezt 3 zalai cég, akik egy standon kínálták együtt építőipari szolgáltatásaikat: Carlo Kőcentrum, és Archi Metal Kft. és a Kondor KFT.

 

” Folyamatosan fejlesztenünk kell magunkat és  cégeinket, csak így tudunk fennmaradni. A napokban készült el a www.carlokocentrum.hu  honlapunk, amely a lakásfelújítóknak , házépítőknek ad számos ötletet és segít eligazodni a természetes kőburkolatok varázslatos világában. Zalaegerszegen a kanizsai úti Carlo Kőcentrumunkban több mint 100 fajta felburkolt természetes kőburkolatból segítjük kiválasztani  Vevőinknek  álomotthonuk harmonikus, időtálló burkolatát.

A fejlődéshez új piacok  után kell néznünk , a mostani oberwarti vásár kitűnő lehetőség volt erre.” -mondta Kerese Károly “Carlo” építészmérnök, a Carlo Kőcentrum és Burkolástechnika tulajdonosa, –   ” A természetes kövek szerelmese”

 

Crystal white fehér márvány díszkavics beépítési ötletek »
Kőpanel falburkolatok »
Travertin járólapok és falburkolatok »