fbpx

Orient kőpanel a nappaliban

2011 december 8.

 

 

A rusztikus kőstruktúra és a fémfelület kontrasztja művészi egyensúlyt teremt a nappali terében , mint a keleti kultúrában a Jing és Jang

Zalaegerszegi exkluzív családiház

2011 december 8.

Munka: Családi ház természetes kőburkolata hőszigetelő lemezre ragasztva.

A feladat számunkra is új volt hisz, 3-4 cm vastag vágott és pattintott dalmát mészkőlapot kellett felragasztani hőszigetelésre.

A technológia annyira új volt, hogy a hőszigetelést gyártó cégektől nem tudtunk írásos technológia rétegrendet kérni. Saját kútfőből a képeken látható módon oldottuk meg a problémát.

Először flexragasztó segítségével felragasztottuk a hőszigetelő táblákat, majd 8-10 darab/m2 mennyiségű fém/műanyag dübellel rögzítettük a falazatba. Ezt követően a felületet átkasíroztuk (üvegszövetháló+flexragasztó) majd ezután ragasztottuk fel a köveket a nagyteljesítményű PCI CARRAMENT speciális kőragasztóval.

Dalmát mészkő beltérben

2011 december 8.

 

A rusztikus mészkő a beige színű speciális kőfugázóval utánozhatatlan mediterrán meleget sugároz a családias étkező számára.

Zala megye, Zalaegerszeg : Üzletfelújítás csiszolt BAVARIA mészkővel

2011 december 5.

Meglévő greszlapra került a válogatott színtónusú csiszolt és féligcsiszolt solnhofeni, BAVARIA mészkő. A SOPRO ragasztó rendszerrel megoldható , hogy a meglévő burkolatot nem szükséges elbontani ,- ha az megfelelő tapadással bír-, hanem közvetlenül ráburkolhatunk a speciális tapadó alapozás után.Így időt, fáradságot és pénzt takaríthatunk meg. Egy meglévő üzlet átalakításánál rendkívül fontos, hogy az üzlet akár egy hétvége alatt átalakítható legyen !

A kőburkolat BPS színmélyítő impregnálót kapott, mely biztosítja a mészkő időtállóságát.

 

Zalaegerszegi családi ház

2011 december 5.

A mediterrán színtónusokhoz tökéletesen illeszkedik a „természet ajándéka”.  BAVARIA mészkő valamint a rózsaszínű brazil kvarcit „varázslatos világa”. A két természetes kő tökéletesen illeszkedik egymáshoz.

 

 

Zala megye ,Kálócfa: pihenőház BAVARIA mészkőből

2011 december 5.

(tovább…)

Crystal white fehér márvány díszkavics beépítési ötletek »
Kőpanel falburkolatok »
Travertin járólapok és falburkolatok »