fbpx

Archive for március, 2012

Kiállítás 2012

2012 március 9.

ÚJ PIACOKÉRT A SÓGOROKNÁL

Számos magyar cég is részt vett a múltheti 2012. évi   Építőipari Vásáron Oberwartban –Hauslbauer Messe osztrákosan . Egymást segítve többen is összefogtak, hogy a szomszéd ország közelségét új piacok szerzésére kihasználják. Így tette ezt 3 zalai cég, akik egy standon kínálták együtt építőipari szolgáltatásaikat: Carlo Kőcentrum, és Archi Metal Kft. és a Kondor KFT.

 

” Folyamatosan fejlesztenünk kell magunkat és  cégeinket, csak így tudunk fennmaradni. A napokban készült el a www.carlokocentrum.hu  honlapunk, amely a lakásfelújítóknak , házépítőknek ad számos ötletet és segít eligazodni a természetes kőburkolatok varázslatos világában. Zalaegerszegen a kanizsai úti Carlo Kőcentrumunkban több mint 100 fajta felburkolt természetes kőburkolatból segítjük kiválasztani  Vevőinknek  álomotthonuk harmonikus, időtálló burkolatát.

A fejlődéshez új piacok  után kell néznünk , a mostani oberwarti vásár kitűnő lehetőség volt erre.” -mondta Kerese Károly “Carlo” építészmérnök, a Carlo Kőcentrum és Burkolástechnika tulajdonosa, –   ” A természetes kövek szerelmese”

 

JURA TRAVERTIN

2012 március 6.

 

Jura sárga-travertin csíkos mészkő

30x30x1 cm-es, polírozott exkluzív , természetes kő járólap

Harmonikus , meleg szín, mely a csíkokkal és a 150 millió éves csigamaradványokkal rendkívül eleganciát nyújt . A feng shui szerint a jura mészkő természetes kőburkolat beépítésével az egyensúlyban lévő, pozitív kisugárzású környezetben folyamatosan feltöltődhetsz !!!
A jura travertin mészkő járólap-burkolat optimális padlófűtéshez nappaliba, exkluzív irodába, rendelőbe , üzletbe , üzletépületbe , banképületbe, tárgyalóba . A jura travertin mészkő egyes fajtái    kő falburkoló , kő falburkolatként is  felburkolhatók fehér trassz kőragasztóval.
A természet ajándéka ,ünnepélyes megjelenésével a jura mészkő a bőséget , életenergiát szimbolizálja. Ezzel megalapozhatod üzleti sikereidet és egészségedet !

„Több mint 100 fajta természetes kőburkolatból segítünk kiválasztani álomotthonod időtálló burkolatát „

Crystal white fehér márvány díszkavics beépítési ötletek »
Kőpanel falburkolatok »
Travertin járólapok és falburkolatok »