fbpx

Rólunk

Küldetésünk annak biztosítása, hogy egészséges, harmonikus környezetben élhessünk !

A Carlo Kőcentrum és Burkolástechnika két üzletágat üzemeltet. A Kőcentrumban  több mint 100 fajta  természetes kőburkolatból segítünk kiválasztani a házépítőknek, lakásfelújítoknak   álomotthonuk  időtálló burkolatát. A Burkolástechnika üzletágon keresztül   a  Kivitelezőket  időtálló  megoldásokkal, helyszíni szaktanácsadással segítjük ,hogy ne legyen garanciális problémájuk.

Kedvenc szlogenünk egy kínai hadvezér mondása:” Minél többet tanulok, annál butább az ellenségem”. 2010-ben az ország egyik marketing ikonjától tanulva megkaptam a ” Fekete Öves Marketinges ” oklevelet. A folyamatos önfejlesztéssel szerzett tudást beépítjük cégünkbe -így a piacon élen járunk.

Amiben egyediek vagyunk, hogy nálunk nincsenek utánzatok-csak természetes köveket forgalmazunk és a több mint 100 fajta kőburkolat  felburkolt mintafelüleletekről is kiválasztható.Nem multi cég vagyunk , mégis a mérnökök , burkolók részére évente többször tartunk a mérnöki kamarák által akkreditált továbbképzéseket a leginnovatíbabb építési megoldásokról-azért , hogy fejlődjön a szakma !

Üzletünk megtalálható Zalaegerszegen a Kanizsai úti CARLO Kőbástyánál .

Kerese Carlo
építészmérnök
“A természetes kövek szerelmese”

Crystal white fehér márvány díszkavics beépítési ötletek »
Kőpanel falburkolatok »
Travertin járólapok és falburkolatok »